príprava kávy

7 g pomletej zmesi z pražených zŕn rôzneho druhu, striktný zákaz pridávania iných látok alebo aróm, zrná sú mleté tesne pred prípravou kávy.
88 stupňová voda
9 barový tlak
25 sekúnd, ideálna doba – "pretečenia kávy"
25 ml kávy v šálke (vrátane peny)
67 stupňov – teplota kávy v šálke

Výsledok: pena orieškovej krémovej farby, smerujúca k tmavo hnedej a svetlo-žltohnedej,
veľmi jemnej štruktúry, bez medzier alebo bublín, intenzívna vôňa zahrňujúca kvetiny, ovocie, toasty
a čokoládu. Pocity senzácie v ústach, ktoré pretrvávajú po desiatky sekúnd, niekedy minúty.
Chuť je jedinečná/zaoblená, pevná a zamatová, kyslosť a horkosť je vyvážená bez prítomnosti ich konca.

Sťahujúce vnímanie chýba, alebo je iba veľmi malé.

To je pravé talianske Espresso, to je Káva Mokarico.