noir - nové majstrovské dielo od mokarico

Radosť z Mokarico Noir
Línia NOIR dostala pečať jedinečnej kvality a dokonalosti. Predstavuje istotu bohatej arómy, vyváženosti, intenzity a harmonickej chuti. NOIR je exkluzívna zmes, majúca dokonalú rovnováhu medzi kyslosťou, telom, vôňou a sladkosťou. Je vyjadrením štýlu a elegancie.

Balenie
Balenie je atraktívne, elegantné a jedinečné. Nové 3 kg balenie v dóze, reprezentuje znak kvality a dokonalosti.

Talianske NOIR ESPRESSO
Noir je najvyššou kvalitou talianskeho espressa. Správnou prípravou vysokokvalifikovanými prevádzkami, umožňuje získať Espresso, charakterizované krémovou hnedou farbou, veľmi jemnou penou, intenzívnou vôňou, ktorá ukazuje náznaky chuti kvetín, ovocia, toastu a čokolády. Vďaka tejto kombinácii pocity v ústach pretrvávajú desiatky sekúnd, niekedy až minút. Chuť je zaoblená/jedinečná, pevná a zamatová: kyslosť a horkosť sú vyvážené bez prítomnosti ich konca. Sťahujúce vnímanie chýba alebo je iba veľmi malé. Toto je to pravé talianske Espresso, toto je kvalita zmesi Noir, vhodná pre talianske espresso, certifikovaná Národným inštitútom talianskeho espressa.

NOIR: príprava kávy
7 g pomletej zmesi z pražených zŕn rôzneho druhu, striktný zákaz pridávania iných látok alebo aróm,
zrná sú mleté tesne pred prípravou kávy.

88 stupňová voda
9 barový tlak
25 sekúnd, ideálna doba – "pretečenia kávy"
25 ml kávy v šálke (vrátane peny)
67 stupňov – teplota kávy v šálke

Prevádzky
Exkluzivita nového balenia Noir je sprevádzaná kompletným radom produktov pre prevádzky,
ktoré naučili zákazníkov hľadať vysokú kvalitu, dizajn, dokonalosť a starostlivosť.

Výcvik
Ak chcete získať skutočné espresso, osoba barmana je nenahraditeľná. Musí byť motivovaný,
skúsený, kvalifikovaný a zodpovedný. To je dôvod, prečo školiace stredisko Mokarico,
taktiež myslelo na kurzy, ktorých cieľom je poskytnúť podporu a pomoc prevádzkovateľom kávy
Noir, odovzdať im schopnosti, vášeň a talent.