filozofia značky Mokarico, to je kvalita pravého talianskeho espressa. Sofistikovaná kontrola praženia zabezpečuje vysoko kvalitný výrobok, ktorý sa balí do špeciálnych obalov so zdokonalenými ventilmi na ochranu proti vonkajším vplyvom počasia. |
mokarico noir - majstrovské dielo Línia NOIR dostala pečať jedinečnej kvality a dokonalosti. Predstavuje istotu bohatej arómy, vyváženosti, intenzity a harmonickej chuti. NOIR je exkluzívna zmes, majúca dokonalú rovnováhu medzi kyslosťou, telom, vôňou a sladkosťou. Je vyjadrením štýlu a elegancie. |
potešenie z kávy mokarico
Káva Mokarico je známa svojou bohatou harmonickou arómou a svojou vyváženou a intenzívnou chuťou, ktorá je zárukou kvality. Unikátne zmesi charakteristické dokonalou rovnováhou medzi kyslosťou, telom, arómou, chuťou a sladkosťou. V miestach, kde brazílsky a stredoamerický Santos má silnú chuť spolu so sladkosťou Etiópie, premyté indickou Robustou, dávajú káve nezameniteľnú, zaoblenú/jedinečnú chuť.
MOKARICO • je to najvzácnejšia zmes pre prípravu pravého talianskeho espressa. Vytvárame ju zmiešaním vzácnych typov káv, ako brazílsky Santos, pochádzajúci z rôznych miest, stredoamerickej kávy majúcej priemernú kyslosť, kávy z oblasti Costa Rici, ktorá má citrusovú kyslosť, kávy zo Santa Dominga s čokoládovou chuťou, etiópskej prírodne sladkej a tej najlepšej Indickej Robusty, korenistej a sýtej, dodávajúcej produktu správnu zaoblenosť. Zmes ocenená zlatou medailou v Medzinárodnej súťaž ICT 2006, v kategórii Espresso.
ARABIKA • Zmes pozostávajúca z brazílskych oblastí Santos, Soul de Minas, premytej Arabikou z Costa Rici, výberovou indickou a prírodnou etiópskou kávou. S jemnou a intenzívnou vôňou, má veľmi ľahké/jemné telo pre chuťové bunky. Aróma má osobitú zložitosť a jemnosť, so zaujímavou chuťou kvetín, vanilky, citrusov, čokolády, ktoré sa zachovávajú taktiež po dopití v pretrvávajúcej chuti.
BAR • Zmes Mokarico so silnou charakteristikou jemnej kyslosti, z miest kde brazílska a indická je na ústupe a je nahradená odrodami z Columbie, Santo Domingo a Costa Rica. Výsledkom je na prvý pohľad ľahká zmes a pretrvávajúca chuť, ktorá je takmer až ostrá.
COLUMBIA • talianske sladkasté espresso. Brazílska, prírodná Arabika s celým telom a so sladkou arómou, zmiešaná s výberom z prírodnej Robusty, ktorá robí zmes sladkou, čokoládovou s jedinečnou/zaoublenou chuťou.
ROSSA • triumf neapolskej chuti. Zmes sa vyznačuje veľkým množstvom kvalitnej kávy Robusta a niekoľkými originálnymi
zmesami zo strednej Afriky, Vietnamu a Indie. Chuť je intenzívna, korenistá a vedúcou arómou je čokoláda a vanilka.
BIO • Zmes sa skladá z kávy zo Zväzu poľnohospodárskych družstiev zo San-Juan, Nikaraguy a Kuby.
Jedná sa o 100% zmes Arabika, praženie a zloženie zodpovedá zmyslovým potrebám dokonalého
talianskeho espressa. Pretrvávajúca chuť odhaľuje náznak mandlí, čokolády kubánskeho pôvodu, vanilky,
rumu a tabaku z Nikaraguy, rovnako ako korenie a tropické ovocie. Je to celotelová zmes,
s nízkou kyslosťou. Zmesi bol udelený certifikát QC&I.
DECAFFEINATED/bezkofeínová • zmes s neuveriteľne plným telom a chuťou.
Proces dekofeinácie je prevádzaný starostlivým spôsobom, aby káva nestratila svoju arómu.